Wedding Songs

I bless the day I found you
I want to stay around you
And so I beg you, let it be me

Don’t take this heaven from one
If you must cling to someone
Now and forever, let it be me

Each time we meet love
I find complete love
Without your sweet love what would life be

So never leave me lonely
Tell me you love me only
And that you’ll always let it be me

Each time we meet love
I find complete love
Without your sweet love what would life be

So never leave me lonely
Tell me you love me only
And that you’ll always let it be me

– Let It Be Me by Everly Brothers

The+Everly+Brothers+everly_bros

Saya jatuh cinta sama lagu ini dari pertama kali dengernya. Dan semakin dekat dengan pernikahan, makin jatuh cintalah saya sama lagu ini. Lirik pertamanya aja bikin saya terharu tiap kali dengernya “I blessed the day I found you”

Mungkin si pencipta lagu waktu nulis lagu ini sambil mikirin pasangan hidupnya, madly in love and feel blessed to have someone like her in life. Jadi begitu saya si wanita denger lagu ini langsung meleleh jadi air.

Let It Be Me ini sebenarnya lagu yang diciptakan tahun 1955 dalam bahasa Perancis dengan judul “Je t’appartiens“. Tapi dinyanyikan kembali oleh The Everly Brothers tahun 1960 dan menduduki posisi ke 7 dalam Billboard Hot 100. Informasi lengkapnya bisa dilihat di Wikipedia.

By the way, karena sudah kurang dari sebulan lagi sebelum hari H akhirnya list untuk wedding song bisa selesai juga. Berikut beberapa lagu yang jadi pilihan kita berdua untuk hari H nanti :

  1. Christian Bautista – The Way You Look At Me
  2. Train – Marry Me
  3. Phil Philips & The Twilight – Sea Of Love
  4. David Choi – By My Side
  5. Iron & Wine – Flightless Bird
  6. Westlife – Flying Without Wings
  7. John Waller – The Prayer
  8. Everly Brothers – Let it be me
  9. Lionel Richie & Diana – Endless Love
  10. George Benson – Nothing Gonna Change My Love For You
  11. The Five Satin – To the Aisle
  12. Ray Charles – Come Rain or Come Shine
  13. Heatwave – Always and Forever
  14. The Carpenters – We’ve Only Just Begun
  15. Luther Vandross  – Here and Now
  16. Louis Amstrong – What a Wonderful World
  17. Peobe Bryson & Roberta Flack – Tonight I Celebrate My Love
  18. The Platters – With This Ring
  19. The Dixie Cups – Chapel of Love
  20. Etta James – At Last
  21. The Carpenters – Close To You
  22. Frank Sinatra – The Way You Look Tonight
  23. Keith Martin – Because Of You

Setalah dilihat-lihat ternyata lebih banyak lagu-lagu lamanya ya.. Old song’s never die huh? I’ve been overdosing on nostalgia lately. Tadinya cuma ada beberapa yang lagu lama, tapi setelah dipikir-pikir semua lagu lama itu bahkan jadinya lebih enak dibandingin lagu-lagu sekarang kl untuk wedding.

Sometimes, when I imagine my self walking down the aisle with the man I love, saya suka ga bisa nahan rasa haru. Lebay yah? Hehehe. Habisnya dari dulu kalau ke nikahan orang aja saya suka terharu sendiri ngeliat pengantin yang pake gaun putih dan tersenyum dengan manisnya. Belum lagi kalau lagu-lagu di nikahannya bikin hati adem, ga sabar rasanya jadi pengantin yang saya datengin nikahannya itu 🙂

Dan sekarang semuanya sudah ada di depan mata. Dreams do come true :’)

Feel blessed that I never get bored to fall in love with the same person for this 9 years relationship. Hope it will last forever. Amin.

Advertisements

19 thoughts on “Wedding Songs

  1. Lagunya enak2 kak, kayanya kalo udah lagu nikahan yang enak2 mah kebanyakan lagu2 lama yah, lagu2 baru jarang banget yang ada malah lagu jedag jedug hahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s